Мета роботи – виявлення найбільш чутливих предикторів преморбідного стану у хокеїстів з шайбою та оцінка способу їх корекції за допомогою харчування натуральними концентрованими харчовими продуктами.
Мета роботи: дослідження механізмів впливу додаткової частки вуглеводного харчування на стан симпато-адреналової системи в плазмі крові у молодих жінок за умов систематичного тренування під час бігу на довгі дистанції.
Об’єкт дослідження – дієтологічний супровід під час передзмагальної підготовки жінок спортсменок в категоріях «бодіфітнес» та «фітнес-бікіні». Предмет дослідження – вплив рестриктивних низьковуглеводних дієт на кондиції ...
Об’єкт дослідження: раціон харчування жінок зрілого віку які займаються фітнесом.
Предмет дослідження: вплив раціону харчування на ефективність фітнес тренувань і рівень соціально-психологічної адаптації жінок зрілого ...
Предметом дослідження є маса тіла жінок зрілого віку під час занять фітнесом та зміни раціонів харчування. Об'єкт дослідження: оцінка раціонів харчування жінок, що займаються фітнесом, їх корекція та вплив на ефективність ...
Раціональне харчування в спорті не тільки вирішує проблему підтримки нормального функціонування організму, а й лежить в основі досягнення спортивних результатів. Харчування включає кратність споживання їжі, кількісний і ...
Мета дослідження - встановити вплив молока та молочних продуктів на загальний стан здоров’я під час корекції маси тіла у жінок, що займаються оздоровчим фітнесом та визначити ефективність безмолочної дієти.
Мета роботи - вивчення впливу рибофлавіну, нікотинової кислоти та вітаміну C на фізичну працездатність і процеси відновлення у спортсменів-футболістів.
Юні гімнастки особливо схильні до розвитку тріади спортсменки через особливості цього естетичного виду спорту і вимог, що він накладає на спортсменку. Однак, і наслідки розвитку тріади для молодого ростучого організму є ...
У кваліфікаційній магістерській роботі викладені аналітичні узагальнення, доповнення та вивчені нові дані, щодо впливу фізичних навантажень з переважним проявом витривалості на морфофункціональні особливості організму ...
Кваліфікаційна магістерська робота присвячена дослідженню особливостей метаболізму жінок першого зрілого віку з порушенням вуглеводного обміну виявило наявність надлишковой маси тіла, високий рівень глюкози в крові та ...
Кваліфікаційна магістерська робота розкриває важливість рівня вітаміну D в харчуванні спортсменів. Вітамін D є нутрієнтом, який останнім часом привертає все більшу увагу в спортивному харчуванні. Він синтезується в шкірі ...
Для оптимального харчування спортсменів високої спортивної майстерності потрібно харчуватися 4 і більше щодня. Кількість перекушування має становити 3-4 рази. Важливо щодня регулярно їсти одночасно, якнайбільше скоротити ...
Вегетаріанські дієти відрізняються низкою переваг щодо підтримки і покращання стану здоров’я спортсменів за рахунок модуляції окислювального стресу, викликаного фізичними вправами, зниження інтенсивності запальних процесів, ...
Мета дослідження: вивчити вплив антиоксидантів на швидке відновлення показників, що характеризують рівень силових і швидкісно-силових якостей важкоатлетів, та обґрунтувати баланс антиоксидантів у розвитку спортивного ...
Досягнення високого спортивного результату, збереження фізичної працездатності, забезпечення ефективності процесів відновлення, адаптації до фізичних навантажень не можливі без раціонального питного режиму та використання ...
Аналіз сучасної літератури щодо питання відповідності харчування учнів загальноосвітніх шкіл гігієнічним нормам і рівню фізичного розвитку показав, що у час сформувався відхід традиційних принципів харчування російських ...
Раціональне харчування юних фігуристок - запорука успіху їхньої подальшої спортивної діяльності, оскільки спортсменкам необхідний весь набір білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінералів для отримання достатньої кількості ...
За даними статистики останніх років, 70% населення планети страждає від надмірної ваги. 30 - 35% з них хворіють на ожиріння, 13 - 15% на булімію та анорексію. Найчастіше люди, які страждають на ці хвороби, сприймають ...