dc.contributor.author |
Моцпан, А. О. |
|
dc.date.accessioned |
2025-02-28T12:16:56Z |
|
dc.date.available |
2025-02-28T12:16:56Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.description |
Моцпан А. О. Важливість води у спортивному харчуванні : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: за спеціальністю 091 Біологія, освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / А. О. Моцпан. ─ Київ : НУФВСУ, 2024. ─ 52 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Вода життєво необхідна для виживання, і зараз існує великий інтерес до переваг хорошої гідратації для людей, щоб добре функціонувати, виглядати та почуватися добре. Однак повідомлення про необхідний рівень води в організмі дуже неоднозначні. Деякі джерела пропонують пити літри звичайної води на додачу до інших рідин, тоді як історії про смерть споживачів через споживання занадто великої кількості води можуть викликати у багатьох сумніви щодо того, як досягти здорового рівня гідратації. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
НУФВСУ |
uk_UA |
dc.subject |
водний баланс |
uk_UA |
dc.subject |
харчування спортсменів |
uk_UA |
dc.subject |
корекція харчування |
uk_UA |
dc.subject |
переваги хорошої гідратації |
uk_UA |
dc.subject |
рівень води в організмі |
uk_UA |
dc.title |
Важливість води у спортивному харчуванні |
uk_UA |
dc.type |
Master's degree |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/5915 |
|