Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Сиськова С. М. | |
dc.date.accessioned | 2025-02-06T08:34:51Z | |
dc.date.available | 2025-02-06T08:34:51Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.udk | udk | |
dc.description | Сиськова, С. М. Особливості харчування футболістів-підлітків : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: за спеціальністю 091 Біологія, освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / С. М. Сиськова. ─ Київ : НУФВСУ, 2024. ─ 68 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Збалансоване харчування є невід’ємною частиною тренувального процесу, оскільки воно забезпечує відновлення витрачених енергій під час і після фізичних навантажень. Воно також постачає органічні та неорганічні речовини, необхідні для відновлення організму спортсмена. Споживання харчових речовин повинно враховувати індивідуальні особливості спортсмена, такі як вік, фізичний розвиток, стать і вид спорту. Правильне харчування є критично важливим для досягнення високого рівня спортивної працездатності. Недостатнє постачання необхідних поживних речовин може негативно вплинути на спортивні результати. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУФВСУ | uk_UA |
dc.subject | футбол | uk_UA |
dc.subject | харчування спортсменів | uk_UA |
dc.subject | підлітки | uk_UA |
dc.subject | збалансоване харчування | uk_UA |
dc.title | Особливості харчування футболістів-підлітків | uk_UA |
dc.type | Master's degree | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/5776 |