dc.contributor.author |
Сиськова С. М. |
|
dc.date.accessioned |
2025-02-06T08:34:51Z |
|
dc.date.available |
2025-02-06T08:34:51Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.udk |
udk |
|
dc.description |
Сиськова, С. М. Особливості харчування футболістів-підлітків : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: за спеціальністю 091 Біологія, освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / С. М. Сиськова. ─ Київ : НУФВСУ, 2024. ─ 68 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Збалансоване харчування є невід’ємною частиною тренувального процесу, оскільки воно забезпечує відновлення витрачених енергій під час і після фізичних навантажень. Воно також постачає органічні та неорганічні речовини, необхідні для відновлення організму спортсмена. Споживання харчових речовин повинно враховувати індивідуальні особливості спортсмена, такі як вік, фізичний розвиток, стать і вид спорту. Правильне харчування є критично важливим для досягнення високого рівня спортивної працездатності. Недостатнє постачання необхідних поживних речовин може негативно вплинути на спортивні результати. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
НУФВСУ |
uk_UA |
dc.subject |
футбол |
uk_UA |
dc.subject |
харчування спортсменів |
uk_UA |
dc.subject |
підлітки |
uk_UA |
dc.subject |
збалансоване харчування |
uk_UA |
dc.title |
Особливості харчування футболістів-підлітків |
uk_UA |
dc.type |
Master's degree |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/5776 |
|