Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Моцпан, А. О. | |
dc.date.accessioned | 2025-02-28T12:16:56Z | |
dc.date.available | 2025-02-28T12:16:56Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description | Моцпан А. О. Важливість води у спортивному харчуванні : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: за спеціальністю 091 Біологія, освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / А. О. Моцпан. ─ Київ : НУФВСУ, 2024. ─ 52 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Вода життєво необхідна для виживання, і зараз існує великий інтерес до переваг хорошої гідратації для людей, щоб добре функціонувати, виглядати та почуватися добре. Однак повідомлення про необхідний рівень води в організмі дуже неоднозначні. Деякі джерела пропонують пити літри звичайної води на додачу до інших рідин, тоді як історії про смерть споживачів через споживання занадто великої кількості води можуть викликати у багатьох сумніви щодо того, як досягти здорового рівня гідратації. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУФВСУ | uk_UA |
dc.subject | водний баланс | uk_UA |
dc.subject | харчування спортсменів | uk_UA |
dc.subject | корекція харчування | uk_UA |
dc.subject | переваги хорошої гідратації | uk_UA |
dc.subject | рівень води в організмі | uk_UA |
dc.title | Важливість води у спортивному харчуванні | uk_UA |
dc.type | Master's degree | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/5915 |