Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сторожук, А. Д. | |
dc.date.accessioned | 2023-04-27T08:45:45Z | |
dc.date.available | 2023-04-27T08:45:45Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.udk | https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/4502 | |
dc.description | Сторожук, А. Д. Роль вуглеводного компоненту харчування в адаптації до фізичних навантаженнь під час бігу на довгі дистанції : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: за спеціальністю 091 Біологія, освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / Анастасія Дмитрівна Сторожук. ─ Київ : НУФВСУ, 2021. ─ 62 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета роботи: дослідження механізмів впливу додаткової частки вуглеводного харчування на стан симпато-адреналової системи в плазмі крові у молодих жінок за умов систематичного тренування під час бігу на довгі дистанції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУФВСУ | uk_UA |
dc.subject | вуглеводи | uk_UA |
dc.subject | фізичне навантаження | uk_UA |
dc.subject | біг на довгі дистанції | uk_UA |
dc.subject | адаптація | uk_UA |
dc.title | Роль вуглеводного компоненту харчування в адаптації до фізичних навантаженнь під час бігу на довгі дистанції | uk_UA |
dc.type | Master's degree | uk_UA |