dc.contributor.author |
Сторожук, А. Д. |
|
dc.date.accessioned |
2023-04-27T08:45:45Z |
|
dc.date.available |
2023-04-27T08:45:45Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.udk |
https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/4502 |
|
dc.description |
Сторожук, А. Д. Роль вуглеводного компоненту харчування в адаптації до фізичних навантаженнь під час бігу на довгі дистанції : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: за спеціальністю 091 Біологія, освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / Анастасія Дмитрівна Сторожук. ─ Київ : НУФВСУ, 2021. ─ 62 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Мета роботи: дослідження механізмів впливу додаткової частки вуглеводного харчування на стан симпато-адреналової системи в плазмі крові у молодих жінок за умов систематичного тренування під час бігу на довгі дистанції. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
НУФВСУ |
uk_UA |
dc.subject |
вуглеводи |
uk_UA |
dc.subject |
фізичне навантаження |
uk_UA |
dc.subject |
біг на довгі дистанції |
uk_UA |
dc.subject |
адаптація |
uk_UA |
dc.title |
Роль вуглеводного компоненту харчування в адаптації до фізичних навантаженнь під час бігу на довгі дистанції |
uk_UA |
dc.type |
Master's degree |
uk_UA |