Оптимізація харчування юних фігуристок, як засіб корекції їх функціональної підготовленості

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гопкало, К. В.
dc.date.accessioned 2023-04-17T11:44:21Z
dc.date.available 2023-04-17T11:44:21Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.udk https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/4474
dc.description Гопкало, К. В. Оптимізація харчування юних фігуристок, як засіб корекції їх функціональної підготовленості : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: за спеціальністю 091 Біологія, освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / К. В. Гопкало. ─ Київ : НУФВСУ, 2021. ─ 63 с. uk_UA
dc.description.abstract Раціональне харчування юних фігуристок - запорука успіху їхньої подальшої спортивної діяльності, оскільки спортсменкам необхідний весь набір білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінералів для отримання достатньої кількості енергії, що відповідає їх енерговитратам, підвищення та підтримки рівня фізичної працездатності, зміцнення здоров'я. Все це досягається лише за рахунок добре збалансованої дієти. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher НУФВСУ uk_UA
dc.subject харчування uk_UA
dc.subject юні спортсмени uk_UA
dc.subject фігурне катання uk_UA
dc.subject функціональна підготовленість uk_UA
dc.title Оптимізація харчування юних фігуристок, як засіб корекції їх функціональної підготовленості uk_UA
dc.type Master's degree uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу