Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Гопкало, К. В. | |
dc.date.accessioned | 2023-04-17T11:44:21Z | |
dc.date.available | 2023-04-17T11:44:21Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.udk | https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/4474 | |
dc.description | Гопкало, К. В. Оптимізація харчування юних фігуристок, як засіб корекції їх функціональної підготовленості : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: за спеціальністю 091 Біологія, освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / К. В. Гопкало. ─ Київ : НУФВСУ, 2021. ─ 63 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Раціональне харчування юних фігуристок - запорука успіху їхньої подальшої спортивної діяльності, оскільки спортсменкам необхідний весь набір білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінералів для отримання достатньої кількості енергії, що відповідає їх енерговитратам, підвищення та підтримки рівня фізичної працездатності, зміцнення здоров'я. Все це досягається лише за рахунок добре збалансованої дієти. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУФВСУ | uk_UA |
dc.subject | харчування | uk_UA |
dc.subject | юні спортсмени | uk_UA |
dc.subject | фігурне катання | uk_UA |
dc.subject | функціональна підготовленість | uk_UA |
dc.title | Оптимізація харчування юних фігуристок, як засіб корекції їх функціональної підготовленості | uk_UA |
dc.type | Master's degree | uk_UA |