dc.contributor.author |
Гопкало, К. В. |
|
dc.date.accessioned |
2023-04-17T11:44:21Z |
|
dc.date.available |
2023-04-17T11:44:21Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.udk |
https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/4474 |
|
dc.description |
Гопкало, К. В. Оптимізація харчування юних фігуристок, як засіб корекції їх функціональної підготовленості : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: за спеціальністю 091 Біологія, освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / К. В. Гопкало. ─ Київ : НУФВСУ, 2021. ─ 63 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Раціональне харчування юних фігуристок - запорука успіху їхньої подальшої спортивної діяльності, оскільки спортсменкам необхідний весь набір білків, жирів, вуглеводів, вітамінів і мінералів для отримання достатньої кількості енергії, що відповідає їх енерговитратам, підвищення та підтримки рівня фізичної працездатності, зміцнення здоров'я. Все це досягається лише за рахунок добре збалансованої дієти. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
НУФВСУ |
uk_UA |
dc.subject |
харчування |
uk_UA |
dc.subject |
юні спортсмени |
uk_UA |
dc.subject |
фігурне катання |
uk_UA |
dc.subject |
функціональна підготовленість |
uk_UA |
dc.title |
Оптимізація харчування юних фігуристок, як засіб корекції їх функціональної підготовленості |
uk_UA |
dc.type |
Master's degree |
uk_UA |