dc.contributor.author |
Коллін, Денис Михайлович |
|
dc.date.accessioned |
2023-02-16T11:43:19Z |
|
dc.date.available |
2023-02-16T11:43:19Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.udk |
https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/4223 |
|
dc.description |
Коллін Д. М. Збалансоване харчування, як метод профілактики професійних порушень спортсменів сучасного п'ятиборства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 091 Біологія (спеціалізація – Фізіологія рухової активності) / Денис Михайлович Коллін . - Київ; НУФВСУ, 2022. - с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Харчова промисловість різних країн пропонує для спортсменів широкий асортимент спеціальних харчових добавок і амінокислотних сумішей. Їх регулярне вживання в процесі тренувань і змагань забезпечує організм спортсменів усіма необхідними харчовими компонентами і потенціює тренувальний ефект навантажень Дослідження фактичного аналізу раціону харчування в порівнянні з необхідним для цього види діяльності, дозволили обґрунтувати склад і розробити спеціальний комплекс, що включає суміш легко засвоюваних вуглеводів, білків, електролітів та вітамінів С, Е, як під час виконання роботи, так і на протязі 2-4 годин відновлення. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
НУФВСУ |
uk_UA |
dc.subject |
п'ятиборство |
uk_UA |
dc.subject |
збалансоване харчування |
uk_UA |
dc.subject |
змагальний період |
uk_UA |
dc.subject |
спортсмени кваліфіковані |
uk_UA |
dc.subject |
профілактика професійних порушень |
uk_UA |
dc.subject |
підготовчий період |
uk_UA |
dc.title |
Збалансоване харчування, як метод профілактики професійних порушень спортсменів сучасного п'ятиборства |
uk_UA |
dc.type |
Master's degree |
uk_UA |