Особливості застосування антиоксидантів спортсменами-дзюдоїстами у період підготовки до змагань

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сабадаш, Михайло Володимирович
dc.date.accessioned 2023-02-15T13:40:57Z
dc.date.available 2023-02-15T13:40:57Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.udk https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/4211
dc.description Сабадаш М. В. Особливості застосування антиоксидантів спортсменами-дзюдоїстами у період підготовки до змагань: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 091 «Біологія», освітньою програмою: «Спортивна дієтологія» / Михайло Володимирович Сабадаш. - Київ; НУФВСУ, 2022. - 61 с. uk_UA
dc.description.abstract Актуальність вивчення даного питання зумовлена недостатньою обізнаністю у ролі антиоксидантів в спортивному харчуванні для прискореного відновлення працездатності спортсменів – дзюдоїстів з точки зору практичної побудови більш раціональної системи харчування в період підготовки спортсменів – дзюдоїстів високої кваліфікації. Мета дослідження: вивчити вплив антиоксидантів на швидке відновлення властивостей, що характеризують рівень збільшення сили та швидкісно-силових якостей дзюдоїстів та огрунтувати збалансованість використання антиоксидантів у розробці спортивного харчування та додатковому застосуванні біологічних добавок. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher НУФВСУ uk_UA
dc.subject антиоксиданти uk_UA
dc.subject спортсмени-дзюдоїсти uk_UA
dc.subject передзмагальна підготовка uk_UA
dc.title Особливості застосування антиоксидантів спортсменами-дзюдоїстами у період підготовки до змагань uk_UA
dc.type Master's degree uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу