dc.contributor.author |
Василенко, Юлія Юріївна |
|
dc.date.accessioned |
2023-02-15T12:55:52Z |
|
dc.date.available |
2023-02-15T12:55:52Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.udk |
https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/4197 |
|
dc.description |
Василенко Ю. Ю. Коучинговий підхід у процесі формування збалансованого раціону та зміни харчових звичок жінок, які займаються фітнесом: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 091 «Біологія», освітньою програмою: «Спортивна дієтологія» / Юлія Юріївна Василенко. - Київ; НУФВСУ, 2022. - 71 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Харчування має важливе значення для підтримки загального здоров’я спортсмена та його потреб під час підготовки до тренування та процесу занять. Щоб запобігти розладам харчової поведінки, жінки, які займаються фітнесом, повинні дотримуватися здорового харчування, безладне харчування може бути проблемою ефективності та психологічного стану. Тому важлива програма харчування та харчові звички жінок, які займаються фітнесом і формування збалансованого раціону за допомогою коучингового підходу.Мета дослідження: теоретично обґрунтувати методи коучингу і розробити модель коучингового підходу для формування збалансованого раціону та зміни харчових звичок жінок, які займаються фітнесом. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
НУФВСУ |
uk_UA |
dc.subject |
коучинг |
uk_UA |
dc.subject |
харчові звички |
uk_UA |
dc.subject |
планування |
uk_UA |
dc.subject |
цілеполягання |
uk_UA |
dc.title |
Коучинговий підхід у процесі формування збалансованого раціону та зміни харчових звичок жінок, які займаються фітнесом |
uk_UA |
dc.type |
Master's degree |
uk_UA |