Публікація:
Вдосконалення функціональних можливостей футболістів вікової категорії U19

dc.contributor.authorВей Бін
dc.date.accessioned2025-11-06T15:58:01Z
dc.date.issued2025
dc.descriptionВей Бін. Вдосконалення функціональних можливостей футболістів вікової категорії U19 : дис. ... д-ра філософії : 017 Фізична культура і спорт ; 01 Освіта / Педагогіка / Вей Бін. - К. : НУФВСУ, 2025. - 201 с.
dc.description.abstractДисертація на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт. Дисертацію присвячено практичному розв’язанню актуального питання формуванню. функціональних резервів футболістів вікової категорії U19. У футболі одним із провідних чинників спеціальної підготовленості є ефективне функціональне забезпечення ігрової діяльності. Склалось об’єктивне розуміння того, що обʼєм і інтенсивність тренувальних навантажень досягли свого максимального рівня, при цьому обʼєм і інтенсивність змагальної практики зростає. Завдяки цьому значення набувають структури підготовки, які мають пряме відношення до розвитку функціонального і рухового потенціалу, до формування резервів функціональних можливостей футболістів.
dc.identifier.udk796.332-053.6:796.012(043.3)
dc.identifier.urihttps://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/123456789/6498
dc.language.isouk
dc.publisherНУФВСУ
dc.subjectфутбол
dc.subjectфутболісті U19
dc.subjectфункціональні можливості
dc.subjectспеціальна працездатність
dc.subjectмоніторинг підготовки
dc.subjectмоніторинг підготовленості
dc.subjectнавантаження
dc.subjectпобудова тренувального процесу
dc.subjectпідготовка до вищих досягнень
dc.titleВдосконалення функціональних можливостей футболістів вікової категорії U19
dc.typeDoctoral's degree
dspace.entity.typePublication

Файли

Контейнер файлів

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
diss_wei bin .pdf
Розмір:
7.03 MB
Формат:
Adobe Portable Document Format

Ліцензійна угода

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Вантажиться...
Ескіз
Назва:
license.txt
Розмір:
3.69 KB
Формат:
Item-specific license agreed upon to submission
Опис: