Короткий опис(реферат):
У статті висвітлено сутність понять "індустрія гостинності", "підвищення кваліфікації"; розглянуто складові підвищення кваліфікації кадрів готельно-ресторанного бізнесу. Автором аналізується самоосвітня діяльність фахівців індустрії гостинності та проілюстровано її переваги для організації підвищення кваліфікаціїї персоналу не лише в індустрії гостинності, але й в інших індустріях та сферах діяльності.
Бібліографічний опис:
Бабушко С. Р. Сучасний стан підвищення кваліфікації кадрів індустрії гостинності в Україні / С. Р. Бабушко // Сучасні тенденції розвитку туризму : матеріали III Всеукраїнської науково-практичної конференції (Миколаїв, 5 листопада 2015 р.). – Миколаїв: Миколаївська філія КНУКМ, 2015. – С. 37-40.