Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Братолюбов Антон Сергійович | |
dc.date.accessioned | 2024-12-17T11:48:26Z | |
dc.date.available | 2024-12-17T11:48:26Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.description | Братолюбов, А. С. Особливості спеціальної фізичної підготовки кваліфікованих плавців-спринтерів : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра: спец. 017 «Фізична культура і спорт», освітньою програмою «Система підготовки спортсменів у водних видах спорту» / Антон Сергійович Братолюбов. – Київ: НУФВСУ, 2024. – 59 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета роботи – удосконалення методики спеціальної фізичної підготовки плавців – спринтерів. Об'єктом дослідження є тренувальний процес кваліфікованих плавців, що спеціалізуються на спринтерських дистанціях. Предметом дослідження є методики тренування плавців, що спеціалізуються на спринтерських дистанціях. Завдання: 1) розглянути методики спеціальної фізичної підготовки плавців, що спеціалізуються на дистанціях 50 і 100 метрів; 2) вивчити особливості спеціальної фізичної підготовки плавців-спринтерів за умов вищих навчальних закладів; 3) розробити методику спеціальної фізичної підготовки плавців-спринтерів з урахуванням умов вищих навчальних закладів, використовуючи 6 тренувальних занять на тиждень; 4) визначити ефективність розробленої методики. Методи дослідження: 1) вивчення та аналіз науково-методичної літератури; 2) порівняльний аналіз; 3) вивчення та аналіз архівних матеріалів та документації; 4) педагогічний експеримент; 5) математико-статистична обробка даних | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУФВСУ | uk_UA |
dc.subject | спеціальна фізична підготовка | uk_UA |
dc.subject | кваліфіковані спортсмени | uk_UA |
dc.subject | плавання на 50 і 100 м | uk_UA |
dc.subject | методика тренування | uk_UA |
dc.title | Особливості спеціальної фізичної підготовки кваліфікованих плавців-спринтерів | uk_UA |
dc.type | Master's degree | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/5656 |