Створення інноваційного конкурентоспроможного туристичного маршруту (на прикладі «Дороги вина та смаку України»)

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Катран, І. С.
dc.date.accessioned 2023-07-03T08:04:20Z
dc.date.available 2023-07-03T08:04:20Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.udk https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/4611
dc.description Катран, І. С. Створення інноваційного конкурентоспроможного туристичного маршруту (на прикладі «Дороги вина та смаку України») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: за спеціальністю 242 Туризм, освітньою програмою «Туристично-екскурсійне обслуговування» / Іван Сергійович Катран. ─ Київ : НУФВСУ, 2023. ─ 69 с. uk_UA
dc.description.abstract Кваліфікаційну роботу присвячено висвітленню поняття еногастрономічного туризму, з’ясуванню проблем та перспектив розвитку даного виду туризму на прикладі Закарпаття. Автором досліджено теоретичні засади поняття еногастрономічний туризм. З’ясовано сучасний стан розвитку туризму на Закарпатті та особливості закарпатської кухні та виноробства як підґрунтя для розвитку еногастрономічного туризму. Висвітлено особливості розробки туристичних маршрутів на Закарпатті. Проаналізовано унікальні ресурси для розвитку еногастрономії Закарпаття, його слабкі та сильні сторони. Запропоновано авторський варіант крафтового еногастрономічного маршруту територією Закарпатської області. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher НУФВСУ uk_UA
dc.subject туризм uk_UA
dc.subject гастрономічний туризм uk_UA
dc.subject винний туризм uk_UA
dc.subject екскурсійний туризм uk_UA
dc.subject інноваційний конкурентоспроможний турпродукт uk_UA
dc.title Створення інноваційного конкурентоспроможного туристичного маршруту (на прикладі «Дороги вина та смаку України») uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу