Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бабушко, С. Р. | |
dc.contributor.author | Крікун, Л. А. | |
dc.contributor.author | Попович, С. І. | |
dc.date.accessioned | 2022-09-12T09:06:55Z | |
dc.date.available | 2022-09-12T09:06:55Z | |
dc.date.issued | 2021-05 | |
dc.identifier.udk | http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/3885 | |
dc.description | Бабушко С. EMI у вищій школі України: виклики і перспективи [Електронний ресурс] / С. Р. Бабушко, Л. А. Крікун, С. І. Попович // Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії: зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., 27-28 травня 2021 р. / Уманський національний університет садівництва. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2021. – С. 57-60. | uk_UA |
dc.description.abstract | У доповіді висвітлено ті інновації в туризмі, до яких вже всі звикли і які широко використовуються: використання смартфонів, безконтактні платежі, віртуальні тури та ін. Завдяки сучасним карантинним і пост-карантинним реаліям вони набули іншої якості. Реалізпція їх потужного потенціалу для подальшої реалізації стала стійким трендом. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ВПЦ «Візаві» | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | тренди | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.title | «Не нові» інновації як нова тенденція на ринку туристичних послуг | uk_UA |
dc.type | Report Abstract | uk_UA |