Короткий опис(реферат):
У доповіді висвітлено ті інновації в туризмі, до яких вже всі звикли і які широко використовуються: використання смартфонів, безконтактні платежі, віртуальні тури та ін. Завдяки сучасним карантинним і пост-карантинним реаліям вони набули іншої якості. Реалізпція їх потужного потенціалу для подальшої реалізації стала стійким трендом.
Бібліографічний опис:
Бабушко С. EMI у вищій школі України: виклики і перспективи [Електронний ресурс] / С. Р. Бабушко, Л. А. Крікун, С. І. Попович // Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії: зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., 27-28 травня 2021 р. / Уманський національний університет садівництва. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2021. – С. 57-60.