Оптимізація харчування юних фігуристок, як засіб корекції їх функціональної підготовленості

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гопкало К. В.
dc.date.accessioned 2022-02-16T12:27:26Z
dc.date.available 2022-02-16T12:27:26Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.udk http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/3629
dc.description Гопкало К. В. Оптимізація харчування юних фігуристок, як засіб корекції їх функціональної підготовленості: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 091 «Біологія», освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / Катерина Вячеславівна Гопкало. - Київ; НУФВСУ, 2021. - 63 с. uk_UA
dc.description.abstract Мета дослідження – є організація процесу раціонального харчування, як засіб корекції функціональної підготовленості, підвищення функціональної підготовленості, зростання спортивних результатів та ефективності тренувального процесу у фігуристок юнацького віку. Завдання дослідження: 1. Проаналізувати та узагальнити дані науково-методичної вітчизняної та зарубіжної літератури щодо розробки сучасних підходів використання оптимізації харчування як засобу корекції показників функціональної підготовленості спортсменів віком 14-17 років, які спеціалізуються в складно-координаційних видах спорту. 2. Дослідити методи аналізу фактичного харчування спортсменів. 3. Провести оцінку фактичного харчування віком 14-17 років. 4. Провести порівняльний аналіз фактичних і нормованих енерговитрат фігуристок віком 14-17 років та їх потреб в основних харчових речовинах та енергії. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher НУФВСУ
dc.subject спортивна дієтологія uk_UA
dc.subject спортивне харчування uk_UA
dc.subject раціональне харчування uk_UA
dc.subject фігурне катання uk_UA
dc.subject корекція функціональної підготовленості uk_UA
dc.title Оптимізація харчування юних фігуристок, як засіб корекції їх функціональної підготовленості uk_UA
dc.type Master's degree uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу