Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Опанасюк Н. А. | |
dc.contributor.author | Зайченко Ю. Ю. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-02T10:51:53Z | |
dc.date.available | 2021-09-02T10:51:53Z | |
dc.date.issued | 2021-04-30 | |
dc.identifier.udk | http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/3136 | |
dc.description | Опанасюк, Н. А. Управління безпекою на підприємствах готельної сфери / Н. А. Опанасюк, Ю. Ю. Зайченко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : збірник матеріалів ІІ міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (30 квітня 2021 р.). ─ Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. ─ С. 329-332. | uk_UA |
dc.description.abstract | Розглянуто питання забезпечення безпеки споживачів під час їх подорожі та перебування в місцях відпочинку. Дана проблематика значно актуалізується через пандемію COVID-19 та її негативний вплив саме на туристичну й готельну галузі світу та кожної країни зокрема. Тому одним з найважливіших завдань готельного сервісу є забезпечення високого рівня безпеки, що обумовлено зростанням загроз і ризиків, у т. ч. й подальшого поширення інфекційного захворювання CОVID-19 в Україні та світі. Тільки створення комплексної, ефективної, надійної системи безпеки дозволить готелю мати імідж об`єкту, що гарантує всім гостям спокій і упевненість. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : збірник матеріалів ІІ міжнародної науково-практичної інтернет-конференції | uk_UA |
dc.subject | підприємства готельної сфери | uk_UA |
dc.subject | управління безпекою | uk_UA |
dc.subject | система безпеки | uk_UA |
dc.subject | COVID-19 | uk_UA |
dc.title | Управління безпекою на підприємствах готельної сфери | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |