Управління безпекою на підприємствах готельної сфери

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Опанасюк Н. А.
dc.contributor.author Зайченко Ю. Ю.
dc.date.accessioned 2021-09-02T10:51:53Z
dc.date.available 2021-09-02T10:51:53Z
dc.date.issued 2021-04-30
dc.identifier.udk http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/3136
dc.description Опанасюк, Н. А. Управління безпекою на підприємствах готельної сфери / Н. А. Опанасюк, Ю. Ю. Зайченко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : збірник матеріалів ІІ міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (30 квітня 2021 р.). ─ Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. ─ С. 329-332. uk_UA
dc.description.abstract Розглянуто питання забезпечення безпеки споживачів під час їх подорожі та перебування в місцях відпочинку. Дана проблематика значно актуалізується через пандемію COVID-19 та її негативний вплив саме на туристичну й готельну галузі світу та кожної країни зокрема. Тому одним з найважливіших завдань готельного сервісу є забезпечення високого рівня безпеки, що обумовлено зростанням загроз і ризиків, у т. ч. й подальшого поширення інфекційного захворювання CОVID-19 в Україні та світі. Тільки створення комплексної, ефективної, надійної системи безпеки дозволить готелю мати імідж об`єкту, що гарантує всім гостям спокій і упевненість. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : збірник матеріалів ІІ міжнародної науково-практичної інтернет-конференції uk_UA
dc.subject підприємства готельної сфери uk_UA
dc.subject управління безпекою uk_UA
dc.subject система безпеки uk_UA
dc.subject COVID-19 uk_UA
dc.title Управління безпекою на підприємствах готельної сфери uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись