dc.contributor.author |
Опанасюк Н. А. |
|
dc.contributor.author |
Зайченко Ю. Ю. |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-02T10:51:53Z |
|
dc.date.available |
2021-09-02T10:51:53Z |
|
dc.date.issued |
2021-04-30 |
|
dc.identifier.udk |
http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/3136 |
|
dc.description |
Опанасюк, Н. А. Управління безпекою на підприємствах готельної сфери / Н. А. Опанасюк, Ю. Ю. Зайченко // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : збірник матеріалів ІІ міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (30 квітня 2021 р.). ─ Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. ─ С. 329-332. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Розглянуто питання забезпечення безпеки споживачів під час їх подорожі та перебування в місцях відпочинку. Дана проблематика значно актуалізується через пандемію COVID-19 та її негативний вплив саме на туристичну й готельну галузі світу та кожної країни зокрема. Тому одним з найважливіших завдань готельного сервісу є забезпечення високого рівня безпеки, що обумовлено зростанням загроз і ризиків, у т. ч. й подальшого поширення інфекційного захворювання CОVID-19 в Україні та світі. Тільки створення комплексної, ефективної, надійної системи безпеки дозволить готелю мати імідж об`єкту, що гарантує всім гостям спокій і упевненість. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : збірник матеріалів ІІ міжнародної науково-практичної інтернет-конференції |
uk_UA |
dc.subject |
підприємства готельної сфери |
uk_UA |
dc.subject |
управління безпекою |
uk_UA |
dc.subject |
система безпеки |
uk_UA |
dc.subject |
COVID-19 |
uk_UA |
dc.title |
Управління безпекою на підприємствах готельної сфери |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |