Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гопкало К. В. | |
dc.date.accessioned | 2022-02-16T12:27:26Z | |
dc.date.available | 2022-02-16T12:27:26Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.udk | http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/3629 | |
dc.description | Гопкало К. В. Оптимізація харчування юних фігуристок, як засіб корекції їх функціональної підготовленості: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 091 «Біологія», освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / Катерина Вячеславівна Гопкало. - Київ; НУФВСУ, 2021. - 63 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета дослідження – є організація процесу раціонального харчування, як засіб корекції функціональної підготовленості, підвищення функціональної підготовленості, зростання спортивних результатів та ефективності тренувального процесу у фігуристок юнацького віку. Завдання дослідження: 1. Проаналізувати та узагальнити дані науково-методичної вітчизняної та зарубіжної літератури щодо розробки сучасних підходів використання оптимізації харчування як засобу корекції показників функціональної підготовленості спортсменів віком 14-17 років, які спеціалізуються в складно-координаційних видах спорту. 2. Дослідити методи аналізу фактичного харчування спортсменів. 3. Провести оцінку фактичного харчування віком 14-17 років. 4. Провести порівняльний аналіз фактичних і нормованих енерговитрат фігуристок віком 14-17 років та їх потреб в основних харчових речовинах та енергії. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУФВСУ | |
dc.subject | спортивна дієтологія | uk_UA |
dc.subject | спортивне харчування | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | фігурне катання | uk_UA |
dc.subject | корекція функціональної підготовленості | uk_UA |
dc.title | Оптимізація харчування юних фігуристок, як засіб корекції їх функціональної підготовленості | uk_UA |
dc.type | Master's degree | uk_UA |