Короткий опис(реферат):
Мета дослідження – є організація процесу раціонального харчування, як засіб корекції функціональної підготовленості, підвищення функціональної підготовленості, зростання спортивних результатів та ефективності тренувального процесу у фігуристок юнацького віку.
Завдання дослідження: 1. Проаналізувати та узагальнити дані науково-методичної вітчизняної та зарубіжної літератури щодо розробки сучасних підходів використання оптимізації харчування як засобу корекції показників функціональної підготовленості спортсменів віком 14-17 років, які спеціалізуються в складно-координаційних видах спорту. 2. Дослідити методи аналізу фактичного харчування спортсменів. 3. Провести оцінку фактичного харчування віком 14-17 років. 4. Провести порівняльний аналіз фактичних і нормованих енерговитрат фігуристок віком 14-17 років та їх потреб в основних харчових речовинах та енергії.
Бібліографічний опис:
Гопкало К. В. Оптимізація харчування юних фігуристок, як засіб корекції їх функціональної підготовленості: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 091 «Біологія», освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / Катерина Вячеславівна Гопкало. - Київ; НУФВСУ, 2021. - 63 с.