dc.contributor.author |
Гопкало К. В. |
|
dc.date.accessioned |
2022-02-16T12:27:26Z |
|
dc.date.available |
2022-02-16T12:27:26Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.udk |
http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/3629 |
|
dc.description |
Гопкало К. В. Оптимізація харчування юних фігуристок, як засіб корекції їх функціональної підготовленості: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 091 «Біологія», освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / Катерина Вячеславівна Гопкало. - Київ; НУФВСУ, 2021. - 63 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Мета дослідження – є організація процесу раціонального харчування, як засіб корекції функціональної підготовленості, підвищення функціональної підготовленості, зростання спортивних результатів та ефективності тренувального процесу у фігуристок юнацького віку.
Завдання дослідження: 1. Проаналізувати та узагальнити дані науково-методичної вітчизняної та зарубіжної літератури щодо розробки сучасних підходів використання оптимізації харчування як засобу корекції показників функціональної підготовленості спортсменів віком 14-17 років, які спеціалізуються в складно-координаційних видах спорту. 2. Дослідити методи аналізу фактичного харчування спортсменів. 3. Провести оцінку фактичного харчування віком 14-17 років. 4. Провести порівняльний аналіз фактичних і нормованих енерговитрат фігуристок віком 14-17 років та їх потреб в основних харчових речовинах та енергії. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
НУФВСУ |
|
dc.subject |
спортивна дієтологія |
uk_UA |
dc.subject |
спортивне харчування |
uk_UA |
dc.subject |
раціональне харчування |
uk_UA |
dc.subject |
фігурне катання |
uk_UA |
dc.subject |
корекція функціональної підготовленості |
uk_UA |
dc.title |
Оптимізація харчування юних фігуристок, як засіб корекції їх функціональної підготовленості |
uk_UA |
dc.type |
Master's degree |
uk_UA |