Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Коротєєва Ю. Ю. | |
dc.date.accessioned | 2022-02-16T12:25:47Z | |
dc.date.available | 2022-02-16T12:25:47Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.udk | http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/3628 | |
dc.description | Коротєєва Ю. Ю. Покращення фізичної підготовки спортсменів-юнаків на основі корекції раціону харчування: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 091 «Біологія», освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / Юлія Юріївна Коротєєва. - Київ; НУФВСУ, 2021. - 102 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета роботи – підвищення спеціальної фізичної підготовки у навчально-тренувальному процесі висококваліфікованих волейболістів на основі корекції раціону харчування. Завдання дослідження: 1. Проаналізувати науково-методичну літературу та виявити стан проблеми щодо раціонального харчування спортсменів. 2. Виявити особливості харчування спортсменів на прикладі представників волейболу. 3. Розробити меню з раціонального харчування з урахуванням диференційованого підходу. 4. Експериментально обґрунтувати ефективність впливу раціонального харчування на зміну показників фізичної підготовленості висококваліфікованих спортсменів у волейболі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУФВСУ | |
dc.subject | спортивна дієтологія | uk_UA |
dc.subject | спортивне харчування | uk_UA |
dc.subject | корекція раціону харчування | uk_UA |
dc.subject | фізична підготовленість | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.title | Покращення фізичної підготовки спортсменів-юнаків на основі корекції раціону харчування | uk_UA |
dc.type | Master's degree | uk_UA |