Перегляд Наукові видання по Автору "Єременко, Наталія"

Перегляд Наукові видання по Автору "Єременко, Наталія"

Сортувати по: Порядок: Рузультати:

  • Єременко, Наталія (Інноваційні та інформаційні технології у фізичній культурі, спорті, фізичній терапії та ерготерапії : матеріали III Всеукраїнської електронної науково-практичної конференції з міжнародною участю, 2020-05)
    У даний час в Україні велика увага населення приділяється до різних видів рекреаційних занять. Це викликано такими факторами як потреба у руховій активності дітей і дорослих, бажання підвищення рівня фізичного стану. Одним ...
  • Ковальова, Наталія; Єременко, Наталія; Ковальов, Володимир; Константиновська, Наталія; Назаренко, Людмила (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2022-02-16)
    У статті розглянуто сучасні види та течії хореографії. Розроблено програму оздоровчо-рекреаційних занять з елементами сучасної хореографії для дітей молодшого шкільного віку.
  • Єременко, Наталія; Ковальова, Наталія; Садовський, Олексій (Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку, 2023-10-18)
    Повномасштабне вторгнення РФ призвело до того, що величезна кількість людей пережила травматичні події, які впливатимуть на психіку молоді роками. Попередні дослідження і гіркий досвід інших країн, що постраждали від ...
  • Єременко, Наталія (Інноваційні та інформаційні технології у фізичній культурі, спорті, фізичній терапії та ерготерапії, 2020-05)
    В даний час фітнес завоював величезну популярність у всьому світі і асоціюється з певним стилем життя, що дозволяє за допомогою спеціальних технологій досягти гармонії духу і тіла. Фітнес володіє широким позитивним спектром ...
  • Лю Цзяле; Єременко, Наталія; Садовський, Олексій (Сучасні проблеми фізичного виховання, спорту та здоров’я людини : матеріали VІI інтернет-конференції, 2023-10-17)
    У роботі показана недостатність рухової активності школярів та молоді. Розкрита користь водних видів спорту у важливість їх використання. На сучасному етапі розвитку системи освіти все дедалі гостріше постають проблеми ...
  • Ковальова, Наталія; Єременко, Наталія; Ковальов, Володимир; Константиновська, Наталія; Назаренко, Людмила (Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, 2021-02-12)
    У статті розглянуто фактори, які впливають на формування мотивації жінок першого періоду зрілого віку до занять спортивними іграми. Обґрунтовано програму заходів з формування мотивації яка включала декілька етапів.