Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Фастовець, О.О. | |
dc.date.accessioned | 2022-06-16T08:24:59Z | |
dc.date.available | 2022-06-16T08:24:59Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.udk | http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/3842 | |
dc.description | Фастовець О. Традиції пивоваріння та принципи організації пивних екскурсій в Києві / О. О. Фастовець // Креативний простір. - 2021. - № 5. - С. 15-17. | uk_UA |
dc.description.abstract | Стаття присвячена дослідженню одного з різновидів гастрономічного туризму – пивного. Висвітлено розвиток пивоваріння в м. Києві з ХІХ ст. Розглянуто принципи організації пивних екскурсій | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харків СГ "Новий курс" | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК 009:3(082); | |
dc.subject | еногастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | пивной туризм | uk_UA |
dc.subject | крафтове пиво | uk_UA |
dc.title | Традиції пивоваріння та принципи організації пивних екскурсій в Києві | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |