Традиції пивоваріння та принципи організації пивних екскурсій в Києві

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Фастовець, О.О.
dc.date.accessioned 2022-06-16T08:24:59Z
dc.date.available 2022-06-16T08:24:59Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.udk http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/3842
dc.description Фастовець О. Традиції пивоваріння та принципи організації пивних екскурсій в Києві / О. О. Фастовець // Креативний простір. - 2021. - № 5. - С. 15-17. uk_UA
dc.description.abstract Стаття присвячена дослідженню одного з різновидів гастрономічного туризму – пивного. Висвітлено розвиток пивоваріння в м. Києві з ХІХ ст. Розглянуто принципи організації пивних екскурсій uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Харків СГ "Новий курс" uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК 009:3(082);
dc.subject еногастрономічний туризм uk_UA
dc.subject пивной туризм uk_UA
dc.subject крафтове пиво uk_UA
dc.title Традиції пивоваріння та принципи організації пивних екскурсій в Києві uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись