Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бишевець Н. Г. | |
dc.contributor.author | Сергієнко К. М. | |
dc.contributor.author | Синіговець І. В. | |
dc.contributor.author | Блистів Т. В. | |
dc.date.accessioned | 2022-01-26T07:58:41Z | |
dc.date.available | 2022-01-26T07:58:41Z | |
dc.date.issued | 2016-05-19 | |
dc.identifier.citation | Структура професійної компетентності фахівця з фізичного виховання і спорту в сучасних умовах / Н. Г. Бишевець, К. М. Сергієнко, І. В. Синіговець, Т. В. Блистів // Сучасні біомеханічні та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті: Матеріали ІV Всеукр. електрон. конференції (Київ, 19 травня 2016 р.). - Київ, 2016. - С. 112-114. | uk_UA |
dc.identifier.udk | http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/3457 | |
dc.description.abstract | З нашої точки зору зміст готовності фахівця фізичної культури до професійної діяльності в умовах інформатизації освіти передусім виявляється у сформованості ІК, структура якої містить ключову інформаційну компетентність, до складу якої відноситься володіння ІТ, вміння знаходити, систематизувати і застосовувати необхідну інформацію, здатність застосовувати ІТ, тобто комп’ютерна грамотність у широкому розумінні, базову інформаційну компетентність, яка вміщує знання і вміння стосовно ІТН фізичної культури, а також спеціальну інформаційну компетентність, яка складається із знань, вмінь і навичок розроблювати і впроваджувати ІТ в навчальний процес фізичного виховання. В ході дослідження нами було встановлено структуру професійної компетентності майбутнього фахівця фізичної культури та визначено компоненти, які складають інформаційну компетентність фахівця. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Сучасні біомеханічні та інформаційні технології у фізичному вихованні і спорті | uk_UA |
dc.subject | фізичне виховання | uk_UA |
dc.subject | компетентність | uk_UA |
dc.subject | ІТ | uk_UA |
dc.title | Структура професійної компетентності фахівця з фізичного виховання і спорту в сучасних умовах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |