Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Фастовець, Оксана Олексіївна | |
dc.date.accessioned | 2021-07-30T08:05:01Z | |
dc.date.available | 2021-07-30T08:05:01Z | |
dc.date.issued | 2021-04 | |
dc.identifier.udk | http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/3131 | |
dc.description | Фастовець, О. О. Сучасні напрями диверсифікації національного турпродукту / О. О. Фастовець // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Київ, 8-9 квітня 2021 р.). ─ Київ : КНУКІМ, 2021. ─ С. 229-231. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті розглянуто особливості тренду сучасного стану внутрішнього турринку - гастрономічного туризму. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | диверсифікація | uk_UA |
dc.subject | туристичний продукт | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.title | Сучасні напрями диверсифікації національного турпродукту | uk_UA |
dc.type | Abstracts | uk_UA |