dc.contributor.author |
Бабушко С. Р. |
|
dc.date.accessioned |
2018-05-08T09:12:47Z |
|
dc.date.available |
2018-05-08T09:12:47Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.udk |
http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/1313 |
|
dc.description |
Бабущко С. Р. Особливості корпоративного навчання персоналу індустрії гостинності / С. Р. Бабушко // Вісник Черкаського університету . – Черкаси, 2013. – № 3 (256). – С. 3-7. – (Серія «Педагогічні науки»). |
uk_UA |
dc.description.abstract |
В статті досліджується корпоративне навчання персоналу індустрії гостинності. В сьогоденних ринкових умовах ресторани та готелі не можуть бути конкурентними без підвищення кваліфікації свої працівників. Ефективний засіб підвищення кваліфікації – корпоративне навчання. Розглянуто особливості корпоративного навчання в індустрії гостинності. Проаналізовано та систематизовано різні підходи до корпоративного навчання та його складових. Результати дослідження відображено у схемі. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Вісник Черкаського університету |
uk_UA |
dc.subject |
індустрія гостинності |
uk_UA |
dc.subject |
корпоративне навчання |
uk_UA |
dc.subject |
навчання персоналу |
uk_UA |
dc.subject |
підвищення кваліфікації |
uk_UA |
dc.title |
Особливості корпоративного навчання персоналу індустрії гостинності |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Peculiarities of Corporate Education and Training of Hospitality Industry Staff |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |