Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Бабушко С. Р. | |
dc.date.accessioned | 2018-05-03T08:31:08Z | |
dc.date.available | 2018-05-03T08:31:08Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.udk | http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/1298 | |
dc.description | Бабушко С. Р. Підвищення кваліфікації працівників індустрії гостинності як складова неперервної професійної освіти / С. Р. Бабушко // Вісник Черкаського університету. – Черкаси: ЧНУ, 2013. – № 13 (266). – С. 21-26. – (Серія «Педагогічні науки»). | uk_UA |
dc.description.abstract | Неперервне професійне зростання завдяки навчанню в рамках підвищення кваліфікації допоможе удосконалити професійну майстерність працівників готельно-ресторанного бізнесу. В статті зроблена спроба систематизувати матеріал по підвищенню кваліфікації персоналу індустрії гостинності. Розроблено класифікацію навчання персоналу за різними критеріями. Розглянуто переваги та недоліки, спільні та відмінні риси різних механізмів підвищення кваліфікації. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Вісник Черкаського університету | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | підвищення кваліфікації | uk_UA |
dc.subject | навчання персоналу | uk_UA |
dc.subject | освіта неперервна | uk_UA |
dc.title | Підвищення кваліфікації працівників індустрії гостинності як складова неперервної професійної освіти | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |