dc.contributor.author |
Бабушко С. Р. |
|
dc.date.accessioned |
2018-05-03T08:31:08Z |
|
dc.date.available |
2018-05-03T08:31:08Z |
|
dc.date.issued |
2013 |
|
dc.identifier.udk |
http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/1298 |
|
dc.description |
Бабушко С. Р. Підвищення кваліфікації працівників індустрії гостинності як складова неперервної професійної освіти / С. Р. Бабушко // Вісник Черкаського університету. – Черкаси: ЧНУ, 2013. – № 13 (266). – С. 21-26. – (Серія «Педагогічні науки»). |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Неперервне професійне зростання завдяки навчанню в рамках підвищення кваліфікації допоможе удосконалити професійну майстерність працівників готельно-ресторанного бізнесу. В статті зроблена спроба систематизувати матеріал по підвищенню кваліфікації персоналу індустрії гостинності. Розроблено класифікацію навчання персоналу за різними критеріями. Розглянуто переваги та недоліки, спільні та відмінні риси різних механізмів підвищення кваліфікації. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Вісник Черкаського університету |
uk_UA |
dc.subject |
індустрія гостинності |
uk_UA |
dc.subject |
підвищення кваліфікації |
uk_UA |
dc.subject |
навчання персоналу |
uk_UA |
dc.subject |
освіта неперервна |
uk_UA |
dc.title |
Підвищення кваліфікації працівників індустрії гостинності як складова неперервної професійної освіти |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |