Перегляд Кафедра спортивних ігор по Автору "Константиновська Н. О."

Перегляд Кафедра спортивних ігор по Автору "Константиновська Н. О."

Сортувати по: Порядок: Рузультати:

  • Назаренко Л. І.; Константиновська Н. О. (Баскетбол: історія, сучасність, перспективи: матеріали І Всеукраїнської з міжнародною участю науково-практичної інтернет-конференції, 2016)
    Надається короткий аналіз діяльності видатних постатей баскетболу, яких об'єднала освіта у Національному університеті фізичного виховання і спорту.
  • Шутова С. Є.; Назаренко Л. І.; Константиновська Н. О. (Інноваційні та інформаційні технології у фізичній культурі, спорті, фізичній терапії та ерготерапії, 2021-04-19)
  • Ковальова Н. В.; Єременко Н. П.; Ковальов В. О.; Назаренко Л. І.; Константиновська Н. О. (Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, 2022)
    Статтю присвячено побудові програми рекреаційно-оздоровчих занять для хлопчиків молодшого шкільного віку на основі використання засобів гандболу. Мета дослідження – теоретично обґрунтувати та розробити програму занять на ...
  • Прокопенко А. О.; Константиновська Н. О. (Перспективи, проблеми та наявні здобутки розвитку фізичної культури і спорту в Україні, 2021-01-29)
    У статті на основі аналізу науково-методичної літератури розглянуто питання застосування рухливих ігор в тренувальному процесі на етапі початкової підготовки юних тенісистів. Проаналізовано сучасний стан питання використання ...
  • Шутова С. Є.; Назаренко Л. І.; Константиновська Н. О. (Інноваційні та інформаційні технології у фізичній культурі, спорті, фізичній терапії та ерготерапії, 2022-05-31)
    Таким чином, аналіз науково-методичної літератури та ресурсів мережі Інтернет, архівних матеріалів Міжнародної федерації баскетболу дозволив визначити, що рейтинг ФІБА 3х3 є одним із головних показників змагальної діяльності ...
  • Поважнюк С.; Шутова С. Є.; Константиновська Н. О. (Спорт та сучасне суспільство: матеріали наукової інтернет-конференції, 2018)
    Серед адаптивних видів спорту, баскетбол є одним з самих популярних, котрим займаються інваліди. У зв’язку з тим, що баскетбол в Україні має давні традиції, то він отримав певний розвиток серед інвалідів різних нозологічних ...
  • Ковальов В. О.; Назаренко Л. І.; Константиновська Н. О.; Крайнюк О. Б. (Традиції та новації у підготовці фахівців з фізичної культури та фізичної реабілітації, 2020)
    Проблема збереження і зміцнення здоров’я підростаючого покоління була і залишається однією з найважливіших проблем сучасного суспільства. Студентство, особливо на початковому етапі навчання, є найбільш вразливою частиною ...
  • Ковальов В. О.; Константиновська Н. О.; Назаренко Л. І. (Розвиток фізичної культури та спорту: новітні виклики, проблеми та перспективи, 2022-09-28)
    Розвиток рекреаційно-дозвіллєвої сфери в Україні за останнє десятиріччя характеризується переосмисленням традиційних підходів до роботи з дітьми, значними змінами та новаціями в цій сфері. Це у свою чергу обумовлює ...