Перегляд Наукові видання по Автору "Ковальов, Володимир"

Перегляд Наукові видання по Автору "Ковальов, Володимир"

Сортувати по: Порядок: Рузультати:

  • Ковальова, Наталія; Єременко, Наталія; Ковальов, Володимир; Константиновська, Наталія; Назаренко, Людмила (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2022-02-16)
    У статті розглянуто сучасні види та течії хореографії. Розроблено програму оздоровчо-рекреаційних занять з елементами сучасної хореографії для дітей молодшого шкільного віку.
  • Ковальова, Наталія; Єременко, Наталія; Ковальов, Володимир; Константиновська, Наталія; Назаренко, Людмила (Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, 2021-02-12)
    У статті розглянуто фактори, які впливають на формування мотивації жінок першого періоду зрілого віку до занять спортивними іграми. Обґрунтовано програму заходів з формування мотивації яка включала декілька етапів.
  • Воробйова, Анастасія; Ковальова, Наталія; Юрченко, Олександр; Ковальов, Володимир (Спортивний вісник Придніпров’я, 2019)
    Фітнес-індустрія швидко та динамічно розвивається у всьому світі, що спричиняє зростання конкуренції на ринку фітнес-послуг і спонукає фітнес-центри та клуби не тільки слідкувати за останніми тенденціями, але й намагатися ...