Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Кабрера - Лапіцька, Беатрис Антоніовна | |
dc.date.accessioned | 2023-02-15T13:22:38Z | |
dc.date.available | 2023-02-15T13:22:38Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.udk | https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/4203 | |
dc.description | Кабрера-Лапіцька Б. А. Аналіз раціону та його корекція у спортсменів CrossFit: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 091 «Біологія», освітньою програмою: «Спортивна дієтологія» / Беатріс Антоніонівна Кабрера-Лапіцька. - Київ; НУФВСУ, 2022. - 53 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Кросфіт - це вид спорту, який потребує надходження достатньої кількості мікронутрієнтів та макронутрієнтів, щоб повною мірою задовольнити потреби організму як під час тренувань, так в для належного протікання процесу відновлення спортсмена після них. Якісний та кількісний склад раціону харчування осіб, які практикують заняття CrossFit, має задовольнити потребу в достатній кількості енергії не лише для виконання складних та виснажливих вправ, а також забезпечити демонстрацію високого спортивного результату на змаганнях. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУФВСУ | uk_UA |
dc.subject | спортсмени кросфіт | uk_UA |
dc.subject | раціон харчування | uk_UA |
dc.subject | корекція харчування кросфіт-атлетів | uk_UA |
dc.subject | спортсмени кваліфіковані | uk_UA |
dc.title | Аналіз раціону та його корекція у спортсменів CrossFit | uk_UA |
dc.type | Master's degree | uk_UA |