Особливості харчування спортсменів – хокеїстів у період підготовки до змагань

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Бойко, К. А.
dc.date.accessioned 2023-02-15T12:25:04Z
dc.date.available 2023-02-15T12:25:04Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.udk https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/4194
dc.description Бойко К. А. Особливості харчування спортсменів – хокеїстів у період підготовки до змагань: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец.: 091 «Біологія», освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / Кирил Андрійович. - Київ; НУФВСУ, 2022. - 64 с. uk_UA
dc.description.abstract Під час підготовки спортсменів високої кваліфікації велика увага надається раціональному харчуванню, яке є одним з ефективних способів досягнення високих спортивних результатів, профілактики захворювань і реабілітації спортсменів. Головним у рості професійних спортсменів – хокеїстів є культура правильного харчування. Створення спеціальних індивідуальних раціонів харчування для спортсмена конкретного виду спорту на різних етапах підготовки зможе сприяти підвищенню спортивної працездатності, більш швидкому відновленню організму після важкої фізичної роботи. Для спортсменів, що спеціалізуються з хокею з шайбою на льоду, повинні бути свої науково обґрунтуванні норми та режими споживання окремих поживних речовин. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher НУФВСУ uk_UA
dc.subject спортсмени кваліфіковані uk_UA
dc.subject раціональне харчування uk_UA
dc.subject спортивні результати uk_UA
dc.subject профілактика захворювань uk_UA
dc.subject хокей uk_UA
dc.subject реабілітація спортсменів uk_UA
dc.subject спортивна працездатність uk_UA
dc.title Особливості харчування спортсменів – хокеїстів у період підготовки до змагань uk_UA
dc.type Master's degree uk_UA


Файлы в этом документе

Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись