dc.contributor.author |
Бойко, К. А. |
|
dc.date.accessioned |
2023-02-15T12:25:04Z |
|
dc.date.available |
2023-02-15T12:25:04Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.udk |
https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/4194 |
|
dc.description |
Бойко К. А. Особливості харчування спортсменів – хокеїстів у період підготовки до змагань: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец.: 091 «Біологія», освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / Кирил Андрійович. - Київ; НУФВСУ, 2022. - 64 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Під час підготовки спортсменів високої кваліфікації велика увага надається раціональному харчуванню, яке є одним з ефективних способів досягнення високих спортивних результатів, профілактики захворювань і реабілітації спортсменів. Головним у рості професійних спортсменів – хокеїстів є культура правильного харчування. Створення спеціальних індивідуальних раціонів харчування для спортсмена конкретного виду спорту на різних етапах підготовки зможе сприяти підвищенню спортивної працездатності, більш швидкому відновленню організму після важкої фізичної роботи.
Для спортсменів, що спеціалізуються з хокею з шайбою на льоду, повинні бути свої науково обґрунтуванні норми та режими споживання окремих поживних речовин. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
НУФВСУ |
uk_UA |
dc.subject |
спортсмени кваліфіковані |
uk_UA |
dc.subject |
раціональне харчування |
uk_UA |
dc.subject |
спортивні результати |
uk_UA |
dc.subject |
профілактика захворювань |
uk_UA |
dc.subject |
хокей |
uk_UA |
dc.subject |
реабілітація спортсменів |
uk_UA |
dc.subject |
спортивна працездатність |
uk_UA |
dc.title |
Особливості харчування спортсменів – хокеїстів у період підготовки до змагань |
uk_UA |
dc.type |
Master's degree |
uk_UA |