Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Сторожук А. Д. | |
dc.date.accessioned | 2022-02-16T12:22:31Z | |
dc.date.available | 2022-02-16T12:22:31Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.udk | http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/3624 | |
dc.description | Сторожук А. Д. Роль вуглеводного компоненту харчування в адаптації до фізичних навантажень під час бігу на довгі дистанції: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 091 «Біологія», освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / Анастасія Дмитрівна Сторожук. - Київ; НУФВСУ, 2021. - 62 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета роботи: дослідження механізмів впливу додаткової частки вуглеводного харчування на стан симпато-адреналової системи в плазмі крові у молодих жінок за умов систематичного тренування під час бігу на довгі дистанції. Завдання дослідження. 1. Дослідження стани вивчення проблеми доцільності використання додаткового вуглеводного харчування у людей, які займаються бігом на довгі дистанції за даними сучасної вітчизняної та зарубіжної науково-методичної літератури. 2. Вивчити можливість застосування переважно вуглеводного харчування у жінок, які систематично займаються бігом на довгі дистанції. 3. Визначити особливості змін вмісту катехоламінів в плазмі крові у молодих жінок, які займаються бігом на довгі дистанції під впливом харчування, збагаченого вуглеводами. 4. Запропонувати методику застосування переважно вуглеводного харчування під час бігу на довгі дистанції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУФВСУ | |
dc.subject | спортивне харчування | uk_UA |
dc.subject | адаптація до фізичних навантажень | uk_UA |
dc.subject | спортивна дієтологія | uk_UA |
dc.subject | енергетичне забезпечення м’язової діяльності | uk_UA |
dc.subject | плазма крові | uk_UA |
dc.subject | біг на довгі дистанції | uk_UA |
dc.title | Роль вуглеводного компоненту харчування в адаптації до фізичних навантажень під час бігу на довгі дистанції | uk_UA |
dc.type | Master's degree | uk_UA |