dc.contributor.author |
Сторожук А. Д. |
|
dc.date.accessioned |
2022-02-16T12:22:31Z |
|
dc.date.available |
2022-02-16T12:22:31Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.udk |
http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/3624 |
|
dc.description |
Сторожук А. Д. Роль вуглеводного компоненту харчування в адаптації до фізичних навантажень під час бігу на довгі дистанції: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 091 «Біологія», освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / Анастасія Дмитрівна Сторожук. - Київ; НУФВСУ, 2021. - 62 с. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Мета роботи: дослідження механізмів впливу додаткової частки вуглеводного харчування на стан симпато-адреналової системи в плазмі крові у молодих жінок за умов систематичного тренування під час бігу на довгі дистанції.
Завдання дослідження. 1. Дослідження стани вивчення проблеми доцільності використання додаткового вуглеводного харчування у людей, які займаються бігом на довгі дистанції за даними сучасної вітчизняної та зарубіжної науково-методичної літератури. 2. Вивчити можливість застосування переважно вуглеводного харчування у жінок, які систематично займаються бігом на довгі дистанції. 3. Визначити особливості змін вмісту катехоламінів в плазмі крові у молодих жінок, які займаються бігом на довгі дистанції під впливом харчування, збагаченого вуглеводами. 4. Запропонувати методику застосування переважно вуглеводного харчування під час бігу на довгі дистанції. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
НУФВСУ |
|
dc.subject |
спортивне харчування |
uk_UA |
dc.subject |
адаптація до фізичних навантажень |
uk_UA |
dc.subject |
спортивна дієтологія |
uk_UA |
dc.subject |
енергетичне забезпечення м’язової діяльності |
uk_UA |
dc.subject |
плазма крові |
uk_UA |
dc.subject |
біг на довгі дистанції |
uk_UA |
dc.title |
Роль вуглеводного компоненту харчування в адаптації до фізичних навантажень під час бігу на довгі дистанції |
uk_UA |
dc.type |
Master's degree |
uk_UA |