Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Коллін, Денис Михайлович | |
dc.date.accessioned | 2023-02-16T11:43:19Z | |
dc.date.available | 2023-02-16T11:43:19Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.udk | https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/4223 | |
dc.description | Коллін Д. М. Збалансоване харчування, як метод профілактики професійних порушень спортсменів сучасного п'ятиборства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 091 Біологія (спеціалізація – Фізіологія рухової активності) / Денис Михайлович Коллін . - Київ; НУФВСУ, 2022. - с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Харчова промисловість різних країн пропонує для спортсменів широкий асортимент спеціальних харчових добавок і амінокислотних сумішей. Їх регулярне вживання в процесі тренувань і змагань забезпечує організм спортсменів усіма необхідними харчовими компонентами і потенціює тренувальний ефект навантажень Дослідження фактичного аналізу раціону харчування в порівнянні з необхідним для цього види діяльності, дозволили обґрунтувати склад і розробити спеціальний комплекс, що включає суміш легко засвоюваних вуглеводів, білків, електролітів та вітамінів С, Е, як під час виконання роботи, так і на протязі 2-4 годин відновлення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУФВСУ | uk_UA |
dc.subject | п'ятиборство | uk_UA |
dc.subject | збалансоване харчування | uk_UA |
dc.subject | змагальний період | uk_UA |
dc.subject | спортсмени кваліфіковані | uk_UA |
dc.subject | профілактика професійних порушень | uk_UA |
dc.subject | підготовчий період | uk_UA |
dc.title | Збалансоване харчування, як метод профілактики професійних порушень спортсменів сучасного п'ятиборства | uk_UA |
dc.type | Master's degree | uk_UA |