Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Бабушко С. Р. | |
dc.date.accessioned | 2018-05-03T09:17:25Z | |
dc.date.available | 2018-05-03T09:17:25Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.udk | http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/1299 | |
dc.description | Бабущко С. Р. Особливості корпоративного навчання персоналу індустрії гостинності / С. Р. Бабушко // Вісник Черкаського університету. – Черкаси: ЧНУ, 2013. – № 3 (256). – С. 3-7. – (Серія «Педагогічні науки»). | uk_UA |
dc.description.abstract | В статті досліджується корпоративне навчання персоналу індустрії гостинності. В сьогоденних ринкових умовах ресторани та готелі не можуть бути конкурентними без підвищення кваліфікації своїх працівників. Ефективний засіб підвищення кваліфікації – корпоративне навчання. Розглянуто особливості корпоративного навчання в індустрії гостинності. Проаналізовано та систематизовано різні підходи до корпоративного навчання та його складових. Результати дослідження відображено у схемі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Вісник Черкаського університету | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | корпоративне навчання | uk_UA |
dc.subject | навчання персоналу | uk_UA |
dc.subject | підвищення кваліфікації | uk_UA |
dc.title | Особливості корпоративного навчання персоналу індустрії гостинності | uk_UA |
dc.title.alternative | Peculiarities of Corporate Education and Training of Hospitality Industry Staff | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |