Підвищення кваліфікації працівників індустрії гостинності як складова неперервної професійної освіти

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Бабушко С. Р.
dc.date.accessioned 2018-05-03T08:31:08Z
dc.date.available 2018-05-03T08:31:08Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.udk http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/1298
dc.description Бабушко С. Р. Підвищення кваліфікації працівників індустрії гостинності як складова неперервної професійної освіти / С. Р. Бабушко // Вісник Черкаського університету. – Черкаси: ЧНУ, 2013. – № 13 (266). – С. 21-26. – (Серія «Педагогічні науки»). uk_UA
dc.description.abstract Неперервне професійне зростання завдяки навчанню в рамках підвищення кваліфікації допоможе удосконалити професійну майстерність працівників готельно-ресторанного бізнесу. В статті зроблена спроба систематизувати матеріал по підвищенню кваліфікації персоналу індустрії гостинності. Розроблено класифікацію навчання персоналу за різними критеріями. Розглянуто переваги та недоліки, спільні та відмінні риси різних механізмів підвищення кваліфікації. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Вісник Черкаського університету uk_UA
dc.subject індустрія гостинності uk_UA
dc.subject підвищення кваліфікації uk_UA
dc.subject навчання персоналу uk_UA
dc.subject освіта неперервна uk_UA
dc.title Підвищення кваліфікації працівників індустрії гостинності як складова неперервної професійної освіти uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись