Определение эталонных пропорций тела спортсменов-бодибилдеров на основе использования современных компьютерных средств - Усыченко В. В. (Физическое воспитание студентов творческих специальностей, 2007)
Визначення еталонних пропорцій тіла спортсменів - бодібілдерів з на основі використання сучасних комп’ютерних засобів. У статті розглядаються методи обчислення еталонних пропорцій тіла спортсменів - бодибілдерів й пропонується технологія визначення модельних характеристик геометрії мас тіла спортсменів на основі використання сучасних комп’ютерних засобів.
Усыченко В. В. Определение эталонных пропорций тела спортсменов- бодибилдеров на основе использования современных компьютерных средств / В. В.Усыченко // Физическое воспитание студентов творческих специальностей. – 2007. – № 6. – С. 45–52.
Keywords: бодібілдери; модельні характеристики; еталон; пропорція; симетрія; інформаційні технології