Державна підтримка спортивного руху інвалідів в Україні - Кропивницька Тетяна; Когут Ірина (Молода спортивна наука України, 2007)
Одним із факторів успішних виступів українських спортсменів-інвалідів на змаганнях різного рівня є наявність ефективно діючої системи управління спорту інвалідів та його державної підтримки. На державному рівні вирішуються питання організаційного, фінансового, правового, матеріально-технічного, кадрового та інформаційного забезпечення цієї галузі.
Кропивницька Т. Державна підтримка спортивного руху інвалідів в Україні / Т. Кропивницька, І. Когут // Молода спортивна наука України : зб. наук. праць з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини. - Вип. 11. - Т. 5. - Львів, 2007. - С. 167-172.
Keywords: інваліди; державна підтримка спорту інвалідів; організаційне, фінансове, правове, матеріально-технічне, кадрове та інформаційне забезпечення