Корекція психологічного стану спортивних акробатів, які знаходяться на етапі спеціалізованої підготовки - Різник Д. О. (НУФВСУ, 2023)
Мета дослідження полягає в обґрунтуванні шляхів корекції психологічного стану, як елементу психологічної підготовки акробатів які знаходяться на етапі спеціалізованої підготовки
Різник Д. О. Корекція психологічного стану спортивних акробатів, які знаходяться на етапі спеціалізованої підготовки : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт, освітньою програмою «Олімпійський спорт і освіта». Київ : НУФВСУ, 2023. 61 с.
Keywords: психологічний стан; спортивна акробатика; етап спеціалізованої підготовки; методика «САН»