Сучасні підходи до визначення перспективних гравців у кіберспорті - Семенець І. В. (НУФВСУ, 2025)
Курсова робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт освітньою програмою «Кіберспорт (esports)». З огляду на зростаючу популярність кіберспорту та високі ставки в індустрії, кіберспортивні організації стикаються з важливим завданням – пошук і розвиток перспективних гравців. У традиційних видах спорту існує розвинена система молодіжних академій і скаутингу, яка дозволяє клубам знаходити і навчати талановитих спортсменів з юних років, що економить значні ресурси на покупку вже розкручених зірок. У кіберспорті аналогічний підхід ще тільки розвивається, але вже очевидно, що інвестиції в молодіжні склади можуть принести значні дивіденди у майбутньому.
Семенець І. В. Сучасні підходи до визначення перспективних гравців у кіберспорті: курсова робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт освітньою програмою «Кіберспорт (esports)» / І. В. Семенець. - К., 2025. - 30 с.
Keywords: кіберспорт; гравці; турніри; скаутинг; кіберспортивні змагання