Впровадження сокільської гімнастики у фізичну підготовку військовослужбовців у Російській імперії на початку XX століття - Лях-Породько О. О. (Молода спортивна наука України, 2009)
Мета дослідження – здійснити історичний аналіз та виявити особливості впровадження сокільської гімнастики у процес фізичної підготовки військовослужбовців Російської імперії на початку XX століття.
Лях-Породько О. О. Впровадження сокільської гімнастики у фізичну підготовку військовослужбовців у Російській імперії на початку XX століття / О. О. Лях-Породько //Молода спортивна наука України. - 2009. - Т. 2. - С. 77-81.
Keywords: Сокільський рух; Сокільська гімнастика; фізична підготовка військовослужбовців; військове відомство