Сучасний стан проблеми фізичної реабілітації постінсультних хворих із руховою дисфункцією - Баннікова Римма; Магнушевський Юрій (Теорія і методика фізичного виховання і спорту, 2014)
Відображені результати аналізу сучасного стану проблеми реабілітації постін- сультних хворих з порушенням рухової функції. Розглянуто різні реабілітаційні технології та концепції, які використовуються для відновлення порушеної рухової функції і виництва рухового стереотипу. Наведено відомості про перспективи комплексного використання засобів і методів фізичної реабілітації для корекції і компенсації.
Баннікова Р. Сучасний стан проблеми фізичної реабілітації постінсультних хворих із руховою дисфункцією / Р. Баннікова, Ю. Магнушевський // Теорія і методика фізичного виховання і спорту. - 2014. - № 2. - С. 44-48.
Keywords: мозковий (церебральний) інсульт; рухові порушення; фізична реабілітація